. Ma Emma napja van.
A cívisvárosi kis- és középvállalkozásoknak segítenek az MFB pontokon
2017-08-03 18:51:51
A cívisvárosi kis- és középvállalkozásoknak segítenek az MFB pontokon

A cívisvárosi kis- és középvállalkozásoknak segítenek az MFB pontokon

Barcsa Lajos alpolgármester augusztus 1-jén a debreceni megnyitón azt mondta: jelenleg a debreceni kis- és középvállalkozások harmada fejleszt hitelből, ezt az arányt lehet növelni az MFB pontokkal.


A hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek csaknem 800 milliárd forintos keretösszegének értékesítésére a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) 2016 során 442 MFB Pontból álló hálózatot hozott létre, melynek további 200 ponttal való bővítésére az MFB közbeszerzési pályázatot hirdetett.


A 2017 májusában lezárult pályázaton nyertes pénzintézetek – a már meglévő konzorciumi partnerekhez hasonlóan –, saját hálózatukon belül, az MFB Pontok arculatával ellátott fiókokban állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az új közvetítői partnerek közül az OTP Bank Nyrt. összesen 163, az MKB Bank Zrt. 35, míg a Gránit Bank Zrt. és az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. egy-egy fiókkal növeli majd az MFB Pontok számát.


Debrecenben, a Pásti utcai OTP fiókban tartott tájékoztatón Barcsa Lajos alpolgármester az EDC Debrecen felmérését idézve elmondta: a debreceni kis- és középvállalkozások 70 százaléka tervezte 2016 év végén, hogy fejleszt. Közülük azonban csak 29 százaléka gondolkozik hitel, 18 százaléka pedig uniós támogatás igénybe vételén. Ezt az arányt növelhetik az MFB pontok – fogalmazott az alpolgármester.


Forrás: DMJVÖ/Facebook

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>