. Ma Emma napja van.
A Fidesz bocsánatkérésre szólítja fel Vona Gábort
2017-07-28 14:10:05
A Fidesz bocsánatkérésre szólítja fel Vona Gábort

A Fidesz bocsánatkérésre szólítja fel Vona Gábort

A kormánypárt szerint ugyanis a politikus egy Facebook-bejegyzésével hárommillió időskorút sértett meg.

 

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján felelevenítette a bejegyzést, amelyben Vona Gábor rendszeresnek nevezte, hogy "hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a 20. század minden traumáját". A Jobbik elnöke írt az egyik utcai fórumán tapasztaltakról is - idézte a szóvivő -, és úgy jellemzett egyes ott megjelent nyugdíjasokat, hogy "a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt", miközben húzták a kis bevásárlókocsijukat.

Halász János tűrhetetlennek és elfogadhatatlannak nevezte, ahogy "Vona Gábor (...) a nyugdíjasokon gúnyolódik", és "tűrhetetlen stílusban minősítgeti őket".

A szóvivő szerint az írásból kiderül, hogy az ellenzéki pártelnök hogyan gondolkodik valójában a nyugdíjasokról, "gúnyolódik a remegő kezükön, bevásárlókocsijukon, fejükre olvassa az öregedést, a 20. század gyötrelmeit és veszteségeit, és azt is, hogy véleményük van a világról".

Az MSZP-n belüli belharcokról, az ellenzéki párt egyes politikusainak Fidesszel való esetleges "kollaborálásáról" szóló sajtóhírekre Halász János kérdésre úgy reagált: baloldali belügy, "semmi közünk hozzá", "nem foglalkozunk olyan sületlenségekkel, amelyekkel ők próbálnak egymásnak üzengetni".

Szavai szerint a baloldalon "nagyotmondóverseny indult", Botka László, Molnár Gyula, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is úgy próbál kitűnni, hogy "nagyokat nyilatkozik". "Ez az ő dolguk. (...) Nekünk más dolgunk van, nekünk Magyarország, a magyarok biztonságával, a családok gyarapodásával kell foglalkoznunk" - mondta a Fidesz-frakció szóvivője.

 

MTI

Fotó: MTI - Koszticsák Szilárd

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>