. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A hűség városában rendezik szombaton a Haladás vs. DVSC focimeccset
2017-07-21 15:19:04
A hűség városában rendezik szombaton a Haladás vs. DVSC focimeccset

A hűség városában rendezik szombaton a Haladás vs. DVSC focimeccset

Hétvégén hosszú út vár a DVSC futballcsapatára, amely szombaton 20.30 órakor a Szombathelyi Swietelsky Haladás vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga 2. fordulójában. A találkozót Sopronban rendezik, ugyanis a zöld-fehérek stadionja jelenleg építés alatt áll.

 

A Haladás az előző idényben 43 ponttal a 6. helyen zárt. Az utolsó fordulóban 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Gyirmóttól. Egyik csapat sem tudta három ponttal indítani a 2017/2018-as szezont: Herczeg Andrásék 2-1-re kaptak ki a Mezőkövesdtől a Nagyerdei Stadionban, míg a Haladás a Honvéd vendégeként szenvedett 2-0-s vereséget. Minden bizonnyal mind a két fél szeretné megszerezni első győzelmét, így egy kiélezett összecsapásra számíthatnak a stadionba kilátogató szurkolók.

 

A nyári felkészülés során nagy játékosmozgás zajlott a Loki ellenfelénél: távozott Gajdos Zsolt, Hidvégi Sándor, Katona Máté, Molnár Márk, Nagy Patrik, Sjoerd Overgoor, valamint Szasa Popin. Az egyik legnagyobb veszteség a csapatkapitány, Iszlai Bence távozása, aki 2008 óta volt tagja a Haladásnak. Kölcsönszerződésük lejárta után további hét játékos hagyta még el a klubot.

 

Az érkezők oldalán Miroszlav Grumics, Németh Milán, Pinte Patrik, Myke Bouard Ramos, Simon Ádám, Tóth Benjámin és Tóth Dávid áll, valamint kölcsönből visszatért Ezequiel Calvente, Leonardo Martinez, Medgyes Zoltán, Petró Balázs, Tóth Martin és Török Milán.

 

A DVSC és a Haladás elmúlt szezonban rendezett három egymás elleni találkozójából kettőre Debrecenben, míg egyre Sopronban került sor. A két hazai összecsapásukból először kikaptunk (0-1), a második alkalommal azonban Haris Handzic, Könyves Norbert góljával, valamint Holman Dávid duplájával 4-2-es győzelmet arattak. A hűség városában lejátszott kilencven perc sem alakult jól a a Loki számára, igaz, a találkozó nagy részében a debreceni csapat dominálta, a végén mégis a hazaiak örülhettek a három pontnak.

 

A két együttesnek egyébként ez lesz a 63. egymás elleni összecsapása. Az örökmérleg 26 debreceni-sikert, valamint 18 döntetlent és 18 szombathelyi-győzelmet mutat. A gólkülönbség 75-64 a mieink javára.

 

A DVSC együttesében biztosan nem léphet majd pályára támadójuk, Takács Tamás, aki a Mezőkövesd elleni bajnoki nyitányon szenvedett részleges bokaszalag-szakadást. Továbbra sem bevethető a nyáron igazolt kapusunk, Novota János, aki a Temesvár elleni edzőmeccs előtt, bemelegítés közben sérült meg. Ő a jövő héttől fokozatosan kezdi majd el a teljes értékű munkát.

 

A Haladás – DVSC bajnoki mérkőzést szombaton 20.30 órakor rendezik Sopronban. A találkozót az M4 élőben közvetíti.

 

Forrás: dvsc.hu

Utoljára frissítve: 2017-07-21 15:19:40

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>