. Ma Márk napja van.
A trafikmutyi folytatódik?
2014-09-20 16:44:38
A trafikmutyi folytatódik?

A trafikmutyi folytatódik?

Szomorú és vérlázító tény, hogy Papp László, Debrecen gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere, a Fidesz által „kinevelt” Kósa-utód polgármesterjelölt vastagon érintett a trafikmutyiban-írja sajtóközleményében Varga Zoltán.




A DK debreceni polgármesterjelöltje szerint a Papp család, miközben Papp László éppen „politikai tanulmányúton” volt - két trafikot is nyithatott Debrecenben - az alpolgármester testvére révén. Ma már egyértelműnek tűnik - olvasható a közleményben -, hogy a dohánykereskedelem, a földbérletek után újabb koncra fáj a fideszes urak foga, ami a kiszivárgott hírek szerint az italkereskedelem lesz.


„Ezek után Papp Lászlótól, Debrecen alpolgármesterétől, a Fidesz polgármesterjelöltjétől, családja révén a trafikmutyi egyik szemérmetlen kedvezményezettjétől egyértelmű és egyenes választ várok:  Nyilatkozzon, kívánja-e, hogy a trafikmutyi áldozatai után ismét debreceni vállalkozások kerüljenek lehetetlen helyzetbe, hogy családok váljanak földönfutóvá, mindezt csupán azért, hogy a Papp család bankszámlája gyarapodjon? Továbbá nyilatkozzon arról, hogy Debrecen tekintetében elfogadja-e az Orbán-kormány újabb támadását a kisboltok ellen, vagy megpróbálja bármi áron is útját állni a szeszkereskedelem kisajátításának?”- teszi fel a kérdést Varga Zoltán.


További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>