. Ma Auguszta napja van.
Bekacsint a nyár egy pár napra
2017-05-15 06:05:39
Bekacsint a nyár egy pár napra

Bekacsint a nyár egy pár napra

- Hétfőn délelőtt a Dunától keletre alapvetően napos idő lesz, a Dunántúlon azonban megindul a gomolyfelhő-képződés. Ott helyenként előfordulhat zápor, zivatar, máshol csapadék nem várható.  Délután a többórás napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek, ezekből a Dunántúlon többfelé számíthatunk záporra, zivatarra, akár felhőszakadással is. Máshol nem várható számottevő csapadék. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon, illetve a keleti tájakon élénkül meg gyakrabban, zivatarban erős széllökés is lehet. A csúcshőmérséklet 20, 25 fok között alakul.

- Kedden változóan, keleten gyakran erősen felhős lesz az ég, kezdetben csak elszórtan, később egyre több helyen lehet számítani esőre, záporesőre. Megerősödik az északi szél. Kora délután 20, 25 fok várható.

- Szerdán a változóan fátyolfelhős időben többórás szűrt napsütésre van kilátás, csupán délen jelenhet meg néhány gomolyfelhő az égen. Csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

- Csütörtökön átmenetileg megnövekszik, majd csökken a felhőzet, keleten lesz a legtöbb napsütés. Említést érdemlő csapadék nem várható. A délnyugati szél mérsékelt lesz. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

Pénteken eleinte több órára kisüt a nap, majd északnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Estefelé északon már záporok is kialakulhatnak, addig csapadék nem várható. Megélénkül a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

 

Forrás: idojaras.hu

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>