. Ma Ervin napja van.
Civilekért tüntetnek hétfőn a Parlament előtt
2017-05-28 11:47:53
Civilekért tüntetnek hétfőn a Parlament előtt

Civilekért tüntetnek hétfőn a Parlament előtt

Már több mint ezren jelezték biztos részvételüket a Facebookon azon a demonstráción, amelyet a civil szervezeteket megbélyegző kormánypárti törvényjavaslat miatt szervez a Civilizáció csoport. Hétfőn 17 órától a Parlament előtt „pikniket” tartanak, amelyen bemutatják, kik azok a magyar emberek, akik civil szervezetek ügyfeleiként bizonyítják, hogy Magyarországnak szüksége van a civilek munkájára  – írja a 24.hu.

 

Összegyűjtöttük, hány embernek segítettünk egy év alatt: mennyi diáknak, tanárnak, hátrányos helyzetű tanulónak, lakhatási gondokkal küszködő családnak, menekültnek, egészségügyi, rendészeti és szociális szférában dolgozónak, önkormányzati munkatársaknak, óvónőknek, egyetemistáknak, főiskolásoknak, képzőművésznek és újságírónak – áll a felhívásban, hozzátéve, hogy a civilek betegeket, nyugdíjasokat támogatnak, bántalmazottaknak, rászorulóknak, hajléktalanoknak adnak támaszt, jogsegélyt, menedéket, vagy épp egészségkárosító vegyszeres szennyezésnek kitett embereken segítenek.

 

A rendezvényen felszólal Móra Veronika, az Ökotárs Alapítvány igazgatója, Gyurácz Annamária, az SM Betegek Csongrád Megyei Egyesületének vezetője, Szalay Krisztina rendező és Pion István slammer.


Forrás: 24. hu

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>