. Ma Márk napja van.
Csalódás! Hazai pályán kapott ki a DVSC a Budapest Honvédtól
2017-05-22 10:51:46
Csalódás! Hazai pályán kapott ki a DVSC a Budapest Honvédtól

Csalódás! Hazai pályán kapott ki a DVSC a Budapest Honvédtól

A 2016/2017-es szezon utolsó hazai mérkőzését játszottuk szombaton 18 órától a Nagyerdei Stadionban, ellenfelünk a tabella első helyén álló Budapest Honvéd együttese volt.
 
A találkozó előtt sor került a Zilahi Zoltánról elnevezett vándor-díj átadására, amelyet minden évben a szezonban legjobb teljesítményét nyújtó debreceni játékos kap. Idén a Loki védője, Dusan Brkovics gazdagodott a serleggel, amelyet a DVSC egykori legendás játékosának testvére, Zilahi Péter és a klub cégvezetője, dr. Róka Géza adott át írja összesítésében a DVSC.hu
 
Nem indult jól a mérkőzés a csapat számára, a 4. percben az összecsapás első helyzetéből Koszta révén megszerezte a vezetést a Budapest Honvéd. A 7. percben gyönyörű támadás után Handzic lőtt 7 méterről, de Gróf védeni tudott. Négy perccel később közel voltak az egyenlítéshez, ugyanis Könyves buktatása után tizenegyeshez jutottak. A labda mögé Holman Dávid állt, lövését azonban a fővárosiak hálóőre szögletre ütötte. Kiváló hangulat uralkodott egyébként a Nagyerdei Stadionba, mind a két csapatot szép számmal buzdították a szurkolók. A 25. percben megduplázta előnyét a Honvéd: Eppel kapott kiváló ütemű kiugratást, majd egészen a kapuig menetelt a labdával és Danilovics bal keze mellett a hálóba lőtt. A 35. percben Brkovics adott be, a középen érkező Handzic fejese nem talált kaput. Egy perccel később megszerezte harmadik találatát is a Honvéd, a gólszerző ezúttal is Koszta volt, aki 5 méterről lőtt a debreceni kapuba.
 
A szünetben kettőt cserélt vezetőedzőnk, Danilovics helyett Verpecz, míg Könyves helyett Filip állt be. A szerb kapust azért kellett lecserélni, mert a szünetet jelző sípszó után sportszerűtlenül viselkedett csapattársával, Ferenczi Jánossal szemben. A második játékrész nem indult nagy iramban, leginkább a középpályán folyt a játék. Az 59. percben összejött a szépítés a Lokinak: Holman 17 méterről lőtt szabadrúgást, a labda a lécen csattant, a kipattanó pedig bosnyák légiósunkról, Aleksandar Jovanovicról került a kapuba. A gólk után kihasználta harmadik cserelehetőségét is Leonel Pontes, Osváth helyett Szuk érkezett. Jót tett együttesünknek a szépítő találat, nagy erőket mozgósítottak az újabb találat megszerzéséért. Ez a 66. percben össze is jött, egy balról elvégzett szögletet dél-koreiai támadónk, Szuk továbbított a kapuba. A 82. percben sajnos újabb gólt szerzett a Honvéd, egy jobbról érkező beadást Eppel bólintott a kapuba. Az utolsó percben Koszta megszerezte a fővárosiak ötödik találatát is.
 
Két ellentétes félidőt láthattak a Nagyerdei Stadionba kilátogató szurkolók: az első játékrészben saját bevallása szerint nem játszott jól a Loki, a másodikban viszont mindent megtettek a szépítés érdekében, amely részben sikerült is. A DVSC 5-2-es vereséggel búcsúzik a hazai pályától az idei szezonban.
 
OTP Bank Liga 32. forduló
DVSC – Budapest Honvéd 2–5 (0-3)
 
Nagyerdei Stadion, 6328 néző. Vezette: Farkas (Theodoros, Márkus)
DVSC: Danilovics (Verpecz, 46.) – Osváth (Szuk, 61.), Szatmári, Brkovics, Ferenczi – Jovanovic, Tőzsér, Mengolo –Könyves (Filip, 46.), Holman, Handzic
Honvéd: Gróf - Bobál, Kamber, Baráth - Holender, Gazdag (Vasiljevic, 62.), Nagy G., Koszta, King (Lovric, 64.) - Eppel, Lanzafame (Hidi, 59.)
Gól: 0-1 Koszta (4.), 0-2 Eppel (25.), 0-3 Koszta (36.), 1-3 Jovanovic (59.), 2-3 Szuk (66.), 2-4 Eppel (82.), 2-5 Koszta (92.)
Sárga lap: Danilovics (45+2.), Szuk (68.), Ferenczi (68.)
 
Forrás: dvsc.hu
További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>