. Ma Auguszta napja van.
Elindult a szavazás, június 20-ig voksolhat a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire
2017-05-22 08:48:30
Elindult a szavazás, június 20-ig voksolhat a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire

Elindult a szavazás, június 20-ig voksolhat a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire

Elindult a szavazás a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire, a hazai könnyűzenei színtér legjobbjaira nyolc kategóriában lehet leadni a voksokat június 20-ig -  mondta a VOLT fesztivál főszervezője vasárnap az M1 aktuális csatornán.

 

Lobenwein Norbert főszervező szerint, a fesztiváldíj már az első évben is jól működött, a közönség és a szakmai testület olyan nyerteseket választott, akik tavaly valóban a legsikeresebbek voltak.

Kitért a fesztiválturizmus növekvő szerepére is, amely meglátása szerint az egyik legfontosabb ágazattá nőtte ki magát a turizmusban Magyarországon. Mint mondta, VOLT méretű fesztiválból van három-négy az országban, emellett majd minden hétvégére jut két-három kisebb fesztivál, vagy gasztronómiai esemény, produkció, ami a régió és az ország számára is nagy vonzerőt jelent.

 

MTI

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>