. Ma György napja van.
Hatalommal visszaélés, vagy befolyással üzérkedés?
2014-10-02 11:36:07
Hatalommal visszaélés, vagy befolyással üzérkedés?

Hatalommal visszaélés, vagy befolyással üzérkedés?

Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani. Egy képviselő különösen figyeljen oda, hogy még a látszatát is kerülje el annak, hogy a hatalmát saját javainak gyarapítására használja fel – írja a Szoboszlói Színes.



Az elmúlt években, minden évben megjelent az „Élménymagazin" és a „Vendégkalauz"című turisztikai információs kiadvány. Ez önmagában még lehetne egy nagyon jó kezdeményezés, hisz a kiadó szerint ez egy hiánypótló kiadvány. Még azt is meg lehet érteni, hogy a művház nyakáról leveszi a gondot olyan rendezvények megszervezésével mint a Mikulás. Tavaly 800 000 ft. közpénzből mutatta meg, hogy hol lakik a Mikulás? Ebben az évben már csak 600 000 ft.-ot kapott, hisz a rénszarvast nem kell ismét megvásárolni.

 

Valószínű, hogy az erre szakosodott szervezeteknek, vállalkozásoknak nem éri meg ilyennel foglalkozni. Ezeknek a kiadványoknak a felelős kiadója Majoros Lászlóné. Még mindig teljesen rendben van a dolog, nincs abban semmi kivetni való, hogy a piacon, egy bazártermékeket árusító hölgy kedvet kap a lapkiadáshoz. Az üzlet onnan kezd el sántítani, hogy ennek a lapkiadó hölgynek a lánya fideszes önkormányzati képviselő. A kiadványban szereplő vállalkozások képviselői elmondták, hogy a kiadót személyesen nem is ismerik, viszont a hirdetésszervezőt annál inkább. Majoros Petronella képviselő asszony. Vannak, akiknek még ez is belefér, hisz a nagyok is így csinálják. Az a tény, hogy ő adja ki a lapot, csak az anyukája nevén, igazán szóra sem érdemes. Így, valószínű anyagilag jobban jön ki a vállalkozás.

 

Még az is elenyésző csíntalanság, hogy a tv, puccsal történő elfoglalása után néhány héttel már be is furakodott és irányította a főszerkesztő munkáját, mert egyébként másnap ő is szavazott a főnöke szerződésének meghosszabbításáról. Az erkölcsi normájába, mint képviselő, még ez is belefér. Az már viszont, igen-igen elgondolkoztató, hogy akár Majoros Lászlóné, akár Majoros Petronella, hogyan tudta elintézni, hogy városunk önkormányzatának hivatalos hírportáljára is felkerüljön a vállalkozást reklámozó banner. Megelőzve önkormányzati cégeket, több tízmilliós adót fizető vállalkozásokat is. Arra, külön kíváncsi lennék ki engedélyezte a város címerének használatát, a banneren ? Kiket és milyen ellenszolgáltatásért kellett jobb belátásra bírni. Reméljük ez is nemsokára kiderül- írja a Szoboszlói Színes.


További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>