. Ma Auguszta napja van.
Hűha! Deutsch Tamás merész kijelentése: meg kell védeni a 2010 óta elért eredményeket
2017-05-25 10:00:53
Hűha! Deutsch Tamás merész kijelentése: meg kell védeni a 2010 óta elért eredményeket

Hűha! Deutsch Tamás merész kijelentése: meg kell védeni a 2010 óta elért eredményeket

Az Európai Parlament fideszes képviselője a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban Orbán Viktor miniszterelnöktől vett idézetekkel kezdett beszédében azt mondta: "Szenvedélyünk Magyarország" és "törekvésünk, hogy Magyarország megmaradjon magyar országnak".

Mint fogalmazott: amikor 2010-ben az Orbán-kormány átvette az ország irányítását, akkor "hazánk a csőd szélén állt, ami azóta történt, óvatos optimizmusra ad alapot".

Hangsúlyozta, hogy az elért eredményeket meg kell védeni, ki kell állni az értékek, a családtámogatás, az európai keresztény hagyomány mellett, és meg kell védeni az országot a "megteremtett közbiztonsággal és határaink védelmével".

Leszögezte: fel kell lépni Brüsszelben az illegális bevándorlás ellen.

Mint mondta: tudományos prognózis szerint a következő 35 évben Európa népessége 40 millióval csökkenhet, ugyanakkor Ázsiáé egy milliárddal, Afrikáé másfél milliárddal nőhet.

A politikus úgy fogalmazott: nyolcvanezren már úton vannak a balkáni útvonalon a magyar határok felé, 3 és félmillióan törökországi táborokban várakoznak.

A bajokat helyben kell megoldani - tette hozzá.

A hétfői manchesteri merényletről megemlékezve figyelmeztetett arra, hogy eddig több száz európai vesztette életét terrortámadásban. "Gyalázat állítani, hogy minden bevándorló terrorista, de még inkább az tagadni, hogy a migráció kezdete óta nő a terrorveszély" - hangsúlyozta.

A politikus szavai szerint emögött a Soros György által pénzelt ál-emberijogi szervezetek állnak, amelyek segítik a bevándorlókat, s a szintén Soros finanszírozta szervezetek által hazánk ellen indított perek célja anyagilag tönkretenni Magyarországot.

Deutsch Tamás szerint ezért nagyon fontos, hogy minél többen töltsék ki a nemzeti konzultáció kérdőívét, támogatva ezzel a kormányt abban a törekvésében, hogy Magyarország magyar ország maradhasson.

 

MTI

Fotó: MTI - Mohai Balázs

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>