. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Hurrá, Debrecen: hivatalosan is megnyílt a jubileumi Campus Fesztivál
2017-07-21 15:03:22
Hurrá, Debrecen: hivatalosan is megnyílt a jubileumi Campus Fesztivál

Hurrá, Debrecen: hivatalosan is megnyílt a jubileumi Campus Fesztivál

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató köszöntőjében úgy fogalmazott, büszke arra, hogy a tizedik alkalommal szervezhetik meg a fesztivált, mely egy példátlan összefogás eredménye – többek között az egyetem, a város és a civil szervezetek között. Hozzátette, a Campus immár a legnagyobb fesztivál a Dunán innen.


Páll László, a Campust szervező cég ügyvezetője azt mondta, a fesztivál megtalálta helyét az új környezetben, s reményét fejezte ki, hogy a nagyszínpad egyszer a stadion közepén lesz. Papp László polgármester arról beszélt, milyen jó, hogy a Campushoz hasonló programoknak lehet a helyszíne a Nagyerdei Stadion és környéke. Hozzátette, azóta a Campus az egyik legkomolyabb brandje lett Debrecennek.


Mint elmondta, ez a fesztivál is bizonyítéka annak, hogy a Tiszán innen is lehet minőségi életet élni. Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora felidézte, hogy míg az első Campuson 27 ezren vettek részt, addig tavaly már 98 ezer ember szórakozott a fesztiválon. Idén az a cél, hogy meghaladja a látogatók száma a 100 ezret. Végül Bács Zoltán, az egyetem kancellárja beszélt, aki elmondta, az egyetem és a város minden polgára büszke lehet a Campus Fesztiválra és annak szervezőire, akik hallatlan elkötelezettséggel hozzák össze a régió legnagyobb fesztiválját.


Az esemény július 23-ig tart.


Forrás: DMJVÖ/Facebook

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>