. Ma Emma napja van.
Lázár trágárkodott és óriásit füllentett egy lakossági fórumon – Videó!
2017-06-11 13:11:36
Lázár trágárkodott és óriásit füllentett egy lakossági fórumon – Videó!

Lázár trágárkodott és óriásit füllentett egy lakossági fórumon – Videó!

„Egyébként a bíróságon először összeszarta magát” – így fogalmazott csütörtöki csanádpalotai fórumán Lázár János az egyik helyi képviselővel kapcsolatban, aki néhány éve megrongálta a településen a miniszter választási plakátjait, és emiatt bíróság elé állították számol be a hvg.hu.

 

Debreczeni Istvánt 2015 februárjában kötelezte a Szegedi Törvényszék pénzbüntetés és kártérítés megfizetésére a plakátrongálás miatt. Az akkori bírósági végzés szerint a büntetlen előéletű nyugállományú pénzügyőr tette elkövetésekor tudatszűkült állapotban, krízishelyzetben volt, így enyhe fokban korlátozott volt, hogy felismerje cselekménye következményét.

 

A 2800 lakosú Csanádpalotán vasárnap időközi polgármester-választást tartanak. A posztért hatan indulnak: Gajdics Róza, Mikulán László, Szügyi László, Nyergesné Kovács Erzsébet és Debreczeni István független jelöltként, valamint Kovács Zoltán Gábor a Magyar Munkáspárt jelöltjeként.

 

 

Lázár János csütörtökön Nyergesné Kovács Erzsébettel kampányolt, és a tavaly alapított Csípős nevű lap videós beszámolója szerint vitája támadt egy asszonnyal, aki a fejéhez vágta, hogy Lázár szerint aki nem keres 420 ezer forintot havonta, az nem számít semmit.

 

A miniszter azt állította, hogy ő sose mondott ilyet, és „szemenszedett hazugságnak” nevezte a nő állítását, amit szerinte nem is tudott idézni. Az asszony valószínűleg arra a kiszivárgott hangfelvételre  gondolt, amelyben évekkel ezelőtt Lázár János zárt ajtók mögött azt mondta: „Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem”.

 

A fórumon felszólaló nő ezután közölte, hogy ők Debreczeni István fogják támogatni. Lázár János itt jött elő azzal, hogy 2014-ben megrongálták Csanádpalotán a plakátjait, és a bíróságon az elkövető „összeszarta magát”.

 

Forrás: hvg.hu, Csípős



Utoljára frissítve: 2017-06-11 19:24:35

További híreink
Ujhelyi István: A Fidesz bűne lesz, ha az EU megbünteti Magyarországot!
Az MSZP alelnöke kitart amellett, hogy botrányos felsőoktatási törvény, melynek következményei lehetnek.
2017-08-05 15:57:27, Hírek, Vélemény Bővebben
Gyurcsány Ferenc: Mi az utolsó pillanatig készek vagyunk megállapodni
A volt miniszterelnök és pártja azt látná helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne.
2017-08-05 13:09:06, Hírek, Vélemény Bővebben
Tudta? Orbán Viktor a Fidesz szavazóktól is lopja a közpénzt, de azok ezt is szeretik
Persze nekik az is elég ha imádottjuk búgó hangon a fülükbe súgja, támadnak a migránsok, meg az a Soros nevű vén gazember, és máris a lába előtt hevernek védelemért könyö...
2017-08-05 11:08:18, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>