. Ma Márk napja van.
Lesz-e új esély?
2014-10-30 20:24:32
Lesz-e új esély?

Lesz-e új esély?

Debrecenben tíltakoznak a Lencz-telepiek a Boróka utcában megnyíló szenvedélybetegek háza ellen.




Az épületben a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió olyan alkohol-, kábítószer-, játék- és számítógépfüggőket helyezne el, akik már felépülőben vannak, dolgoznak vagy éppen munkát keresnek. A 12 fő befogadására alkalmas Új Esély Házba egyelőre 6-7 embert költöztetnének, akivel gond lesz: kizárják. Legalábbis ezt ígérik a baptisták.

 

Csütörtök este a környéken élők tüntettek a Boróka utcai ház előtt. A misszió képviselői hiába bizonygatták, hogy nincs mitől félniük- a telepen élők nem kérnek a szenvedélybetegekből. Azt is kifogásolták, hogy eddig nem hallgatta meg őket senki.

 

Jelen volt a körzet önkormányzati képviselője is. Komolay Szabolcs a környéken élők pártjára állt és felszólította a misszió képviselőit, hogy keressenek más helyet maguknak. Az egyik alpolgármesteri székre is esélyes képviselő azt sem tartotta helyesnek, hogy előzetesen nem egyeztettek az utca lakóival.

 

Mindenesetre ezt könnyen teszi, mert új ember a testületben és nem kell tudnia arról, hogy miért nem lépett a korábbi képviselő ? Mert azt ugye nem gondolja senki komolyan, hogy erről nem tudott az előző városvezetés. De ki szereti a balhét választás előtt ?


További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>