. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Meddig égetsz még bennünket Elemér ?
2014-09-18 08:32:51
Meddig égetsz még bennünket Elemér ?

Meddig égetsz még bennünket Elemér ?

Teszi fel a kérdést a Hathárom portál. A lap részletesen elemzi a Loki helyzetét. Ebből olvashatnak részleteket.



A kétszeres bajnok mester korábban is került már támadások kereszttüzébe (főleg a nemzetközi kupáknak intett gyors búcsúkat követően), de eddig jól állta a sarat - most viszont úgy tűnik, mintha ütemet tévesztett volna. Hogy mennyire nem biztos a dolgában, azt remekül mutatta a Békéscsaba ellen pályára küldött kezdőcsapat is: Kondás korábbi ígérete ellenére az első csapat játékosait nevezte a meccsre, a fiatalok közül csak a szélső Varga Kevin került be, ráadásul őt is lekapta a pályáról a félidőben. A húzás azonban nem jött be, a Debrecen Szakállyal, Zsidaival, Mészárossal, Bouadlával, Kulcsárra és Tiszával a soraiban is simán kikapott, Kondásra pedig eddig szinte példátlan szitokáradat zúdult.

 

Hogy az edző mennyire nem ura a helyzetnek, az jól látszott a lefújást követően: amikor az egyik drukker "meddig égetsz még minket, Elemér?" felütéssel érdeklődött az edző jövőbeni terveiről a munkaerőpiacon, Kondás nem elengedte a füle mellett a megjegyzést, hanem hosszas és indulatos szóváltásba keveredett a szurkolóval. A drukker azt is nehezményezte, hogy Kondás nem a fiataloknak adott lehetőséget a bizonyításra, hanem az első csapat rutinos, tapasztalt játékosait helyezte előtérbe - vélhetően azért, hogy megnyerje a meccset, és valamicskét szilárdítson enyhén szólva is ingatag helyzetén.

 

Az edző természetesen visszautasította a vádakat, és azzal védekezett, hogy többnyire sérülésből, vagy eltiltásból visszatérő játékosokat favorizált, hiszen nekik is szükségük van a meccsrutinra. Hasonló jellegű magyarázkodás olvasható egyébként a klub hivatalos honlapján elérhető tudósításban is. A közhangulat tehát egyértelmű, az edzőnek mennie kell, már csak az a kérdés, ki követheti őt a kispadon. A Debrecennek eddig története során mindössze két külföldi edzője volt: az első, Miroslav Beránek bajnoki aranyat nyert a csapattal, a második, a szintén cseh Zdenek Scasny azonban csúnány megégett, és éppen Kondás Elemér érkezése előtt zavarták el. A pletykák most arról szólnak, Egervári Sándor volt szövetségi kapitány a legesélyesebb utódjelölt, de ahogyan az ilyenkor lenni szokott, természetesen felmerültek a korábbi helyi sikeredzők, Supka Attila, Szentes Lázár, vagy épp Herczeg András nevei is. A Debrecen a következő meccsét a Kecskemét ellen játssza, hazai pályán, vasárnap este 18:30-tól. Kondás Elemér csapata hét meccsből szerzett 8 pontjával jelenleg nyolcadik a tabellán.”-írja a hatharom.com.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>