. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Meghallják ?
2014-07-31 08:46:53
Meghallják ?

Meghallják ?

Seszták MIklós nemzeti fejlesztési miniszter távozását sürgeti vezércikkében a Magyar Nemzet. A kormánypárti napilap szerint a miniszternek múltja és céges ügyei miatt kellene mennie.




A miniszter lépjen félre! című írásában Csermely Péter azt  veti Seszták Miklós szemére, hogy offshore cégei voltak, ráadásul a politikus korábbi ügyvédi múltja is problémás volt. Olyan ügyekben is eljárt, amelyekben maga is érdekelt volt. A cégalapítás után nem sokkal a vállalkozások egy része tönkrement és eltűnt, de Seszták erről nem nyilatkozik. „Persze enélkül is tudja minden épeszű ember, hogy miről lehetett szó” - írja a lap.

Csermely Péter az „Elmúlt Három Hónap” termékének nevezi a minisztert. Az olyan személyen „múltak”, mint Sesztáké azonban az „Elmúlt Nyolc Évben” voltak jellemzőek, ám arról, hogy most is lesznek ilyenek, nem volt szó, olvasható a publicisztikában. A vezércikk nem felejt el Orbán Viktor miniszterelnök múlt heti, a Bálványosi Szabadegyetemen elmondott beszédére utalni, amikor azt írja: „Munkaalapú társadalom? Igen.” Majd így folytatja: „Mutyialapú, joghézagcentrikus, simliközpontú minisztérium? Nem.” Ezért kell a miniszternek távozni.


További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>