. Ma Emma napja van.
Meghiúsult kilakoltatás Gyulán
2013-10-25 16:18:54
Meghiúsult kilakoltatás Gyulán

Meghiúsult kilakoltatás Gyulán

Két egymást követő napra (10.24-25) tűzték ki, két szomszédos ingatlan végrehajtását Gyulán, melyek tulajdonosa Szántó Ernő és családja, aki a Koppány Békés Viharsarok szervezetének vezetője, számos helyi otthonvédő demonstráció és lakossági fórum szervezője.

 

A kilakoltatáson számos otthonvédelmi szervezet vezetője és aktivistája, félretéve az esetleges személyes ellentéteket is, már hajnalban felvonultak a család védelmére, méghozzá olyan létszámban, hogy a végrehajtó jobbnak látta lefújni az akciót.

 

Tudósítás: Mozdulj Magyarország! Összefogás!
Fotók: Batiz Judit (Debreceni Hírhatár)

 

 

További exlusive színes képek a Debreceni Hírhatár galériájában vagy >>> ide kattintva láthatóak <<<

 

 

 

A kilakoltatások (lakáskiürítés, ingatlankiürítés, birtokba adás)! Mindezek tovább folynak az egész országban így Békés megyében, Gyulán is családok kerülnek nap mint nap az utcára. Október 24-25-én két olyan ingatlant akart visszavenni a bank, amelyekre csalássorozatok miatt került rá a végrehajtás és jelenleg is nyomozás folyik az ügyben. Az egyik ingatlan egy presszó, amely a tulajdonoson kívül több embernek biztosít megélhetést, a másik egy családi ház. Mindkét ingatlan kiürítésének végrehajtását megakadályoztuk "egy füst alatt" október 24-én, a presszó alkalmazottai pedig újra munkába állhattak.

 

 

 

A családi ház Szántó Ernőé, a Koppány Békés Viharsarok vezetőjéé, aki az elmúlt másfél évben számos család kilakoltatásának megakadályozásánál volt jelen, devizahiteles tüntetések sorát csináltuk vele végig Budapesten, Debrecenben, Gyulán, stb. Szántó Ernőt néhány hete a bíróság börtönbüntetésre ítélte, a végrehajtást pedig erre időzítve kívánták eszközölni. A banki fosztogatást nélküle, az OVT tagszervezeteivel, a Koppány csoporttal és szimpatizánsokkal akadályoztuk meg békésen, a tömeg erejével.

 

 

 

A család elmondása szerint Szántó Ernőt egy állítás, egy tagadás alapján ítélték el koholt váddal. A feljelentő hat ügyészségi bejelentését az ügyészség mind a hat alkalommal határozatban utasította el és alaptalannak nyilvánította. A bíróság elfogultságára hivatkozva kérték hogy ügyüket ne a jelenlegi bíróság tárgyalja, azt helyezzék át más, független bírósághoz, ezt elutasították. Jelenleg perújrafelvételt kértek azzal az indokkal, hogy a bíróság elfogultsággal, és az ügyészségi határozatok figyelmen kívül hagyásával hozta meg döntését és ítélte börtönbüntetésre Szántó Ernőt. Reméljük minél hamarabb sikerül tisztáznia magát.

 

 

 

Az ingatlan kiürítésének időpontja 24-én reggel 8 óra volt. A végrehajtó és a rendőrség is elhaladt autókkal az általunk védett ingatlan előtt, de gyorsan tovább is hajtottak. Később a végrehajtó felhívta az ügyben megbízottat, hogy a végrehajtást mindkét ingatlanra november 30-ig elhalasztotta, mivel nem számított ekkora tömeggel és ilyen határozott fellépésre, a rendőrség pedig nem tudott megfelelő létszámmal felvonulni. Meg kéne érteni végre csaló uzsorások! Nem adjuk a házainkat, nem adjuk a földjeinket, nem adjuk a hazánkat és fellépünk a lakásmaffia, a korrupt végrehajtók, a bűnöző bankárok tevékenységével szemben, még mindig békésen, a tömeg erejével, de a türelmünk, békességünk végleg elfogyott. Amit tudni illik a Gyulaiaknak: Gyula a Kásler "Hivatásos Hazaküldő" Árpád "városa". Napirenden vannak a kilakoltatások szomszédjában, néhány utcával távolabb, néhány kilométeres körzetben. Folyik a fosztogatás, családok kerülnek utcára a messiás tudtával, lapítása mellett, miközben ő százmilliót koldul a kifosztottaktól, hogy érdekeiket képviselje majd a homályos jövőben.

 

 

 

Tessék megmozdulni Békés megye! Tessék megmozdulni Gyula! Tessék megmozdulni Magyarország! Tessék átbiciklizni a szomszédhoz, ismerőshöz, ismeretlenhez honfitársaitokhoz, akiknek családját az utcára kerülés fenyegeti és helyben megoldani a problémát. Ne adjátok házaitokat a lakásmaffiának és a velük összejátszó korrupt végrehajtóknak, legyen az banki, közüzemi, de bármilyen vitatott "szolgáltatói" követelés. Vitassátok ezeket a követeléseket Ne hagyjátok kifosztani magatokat védjétek meg a házaitokat, földjeiteket. Békésen, de nagy létszámmal vonuljatok az ingatlanok védelmére, de ha szükség van rá, polgári engedetlenség árán is védjétek meg magatokat. Mutassátok meg magatokat magyarok! Ne kérjetek segítséget távoli városoktól, Érdről, Szigetszentmiklósról, Soltvadkertől, Kecelről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Budapestről -sorolhatnánk- és egyéb, nagy távolságú városokból amikor csak Gyulán is 10 ezres lakosság él. Szerveződjetek helyi szinten.

 

 

 

Ha mi ki tudunk vonulni honfitársainkért akár néhány száz fős létszámokban és sikeresen akadályozzuk meg sorra a családok utcára kerülését, ez nálatok is elegendő a kilakoltatás megakadályozásához. Ezáltal, amíg a végrehajtás általában 30 nappal kitolódik, kérjétek a végrehajtás felfüggesztését amíg a bankkal, szolgáltatókkal nem tudtok megegyezni egy vitatott követelés jogosságával kapcsolatban. Nálatok a lehetőség és vonjátok kérdőre Kásler "Hivatásos Hazaküldő" Árpádot, a gyulai szomszédotokat, a messiást, miért nincs jelen a kilakoltatásoknál saját városában! Miért nem áll ki mellettetek, miközben a parlamentbe készül és azt hirdeti, hogy az érdekeiteket fogja képviselni. Ha nem áll ki mellettetek MOST, gondolkozzatok el rajta, megérdemli-e támogatásotokat - amikor a választásokat kihirdetik - hogy bejuttassátok a parlamenti bársonyszékre, hogy véresre ülje vörös seggét és saját pecsenyéjét sütögesse a TI károtokra. Ígéretekkel tele a padlás. Hajrá!

 

 

MMO (Mozdulj Magyarország! Összefogás!)






Utoljára frissítve: 2013-10-25 17:47:31

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>