. Ma Emma napja van.
Mennyi alkoholt fogyassz, ha nem akarsz csődöt mondani az ágyban?
2021-02-11 21:24:14
Mennyi alkoholt fogyassz, ha nem akarsz csődöt mondani az ágyban?

Mennyi alkoholt fogyassz, ha nem akarsz csődöt mondani az ágyban?

Amikor még jó

 

Ha csak egy-két pohár minőségi vörösborral koccintotok, az nagyon jó hatással tud lenni mindkét nem libidójára. Egy kis alkohol segít abban, hogy ellazuljatok, oldódjanak a gátlások, és jobban tudjátok élvezni a szexet. Ebben az állapotban a nők sokkal előbb kezdeményeznek és jobban szabadjára engedik magukat, így az orgazmust is jóval intenzívebben élik át. De vigyázni kell a mértékre, mert egy részeg nő sokkal kevésbé szép látvány, mint egy ittas férfi. 

 

A férfiaknál is hasonló a helyzet, mivel ebben az esetben jó hatással van az alkohol a merevedésre, és természetesen jobban is bírják a terhelést. Tehát ha merevedési zavarral küzdesz, esetleg a korai magömlés keseríti meg a napjaidat, akkor mindenképp javasoljuk, hogy fogyassz az aktus előtt egy kis vörösbort, hogy biztosan minden a legjobb legyen. Persze ha az urak viszik túlzásba az alkoholizálást, az könnyen oda vezethet, hogy a lepedőakrobatika helyett inkább egy kis alvás lesz az esti program.

 

Ami már túl sok

 

Ha a töményet egy kis sörrel vagy borral öblítjük le, akkor az egyenes út a részegséghez, ami semmiképp sem ajánlott annak, aki hancúrozni akar. 

 

A nők szervezete lényegesen rosszabbul bírja az alkoholt, így nem csoda, hogy sokkal hamarabb érik el azt a határt, amikor is már nem élvezetes, kuncogó és enyhén pajzán társaság lesznek, hanem inkább csak egy nyűg a társaság nyakán. Annál pedig kevés visszataszítóbb van, mikor egy nő támolyog az utcán, és esetleg még be is mutatja a gyomortartalmát (jó esetben) az aszfaltnak. 

 

A férfiak általában jobban kezelik az alkoholt, de mégis könnyen átléphetik azt a bizonyos határt, ahonnan már nincs visszaút, és a partner ölelgetése helyett inkább a wc-csésze lesz hűséges társuk a továbbiakban. Rosszabbik esetben egy nagy veszekedés is lehet az italozásból, ami meg biztosan nem tesz jót a várható esti programnak. 

 

Alkoholizmus esetében egy ördögi körrel kell számolni, mivel a túlzott fogyasztás következtében fellépő hüvelyszárazság és az ebből fakadó fájdalmas szex a legkevésbé sem arra ösztönöz, hogy letegyék az üveget. Férfiaknál jellemzően potenciacsökkenés, merevedési zavar léphet fel a rendszeres, nagy mennyiségű alkohol következtében. 

 

Ha kiprobálnál néhány segédeszközt vagy bármit, ami az alkoholon kívül feldobná a szexuális életedet, akkor nézz körül a Szexvitál.hu oldalon, ahol játékszerek egész tárháza várja midnkét nemet!

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>