. Ma Ervin napja van.
Miskolci rendőrök üzenete Loki szurkolóknak
2014-08-30 09:52:03
Miskolci rendőrök üzenete Loki szurkolóknak

Miskolci rendőrök üzenete Loki szurkolóknak

Vasárnap 20.30 órai kezdettel rendezik a DVTK – DVSC-TEVA bajnoki mérkőzést, amellyel kapcsolatban a Miskolci Rendőrkapitányság közleményt juttatott el honlapunkhoz. 




„A mérkőzés helyszínén a vendégszurkolók számára nincs jegyértékesítés, csak érvényes belépőjeggyel lehet bejutni a stadionba! Kérjük, csak az induljon el a mérkőzésre, aki elővételben megváltotta a belépőjét.Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés a megszokottnál lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrése.A stadionban a kapunyitás vasárnap 19 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók!

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtó után található Toyota szalon előtti útszakaszon várja a rendőrség a debreceni szurkolókat, 18 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as főúton érkezőket Miskolc határában várják a rendőrök, innen is 18 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig"-

olvasható a miskolci rendőrség közleményében.


További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>