. Ma György napja van.
Mivel szórakoztassunk egy 2-3 éves kisfiút?
2020-01-22 17:10:43
Mivel szórakoztassunk egy 2-3 éves kisfiút?

Mivel szórakoztassunk egy 2-3 éves kisfiút?

Fedezze fel a mágnes nyújtotta élményeket

 

Mi az, amit imád egy 2-3 éves? Építeni. Éppen ezért egy építőjáték garantáltan telitalálat náluk. Főleg, ha ez még olyan is, amiből kedvére építkezhet anélkül, hogy bárki megszabná, hogy mi legyen a végeredmény. A Játékszigetnél kapható Geomag kreatív építőjáték pont ezt az alkotási vágyat célozza meg, ami minden kisgyermek sajátja. A különböző készletek mind más külső jellemzővel bírnak. Van köztük világítós, csillogós, metálfényű, különböző geometriai paneleket tartalmazó és még rengeteg más is. Ennek a segítségével a kisgyermek felfedezi a mágnesességet, hiszen látja, hogy egyes darabok vonzzák, míg mások taszítják egymást.

 

Ezek a készletek a végtelenségig bővíthetőek és kombinálhatóak egymással.

 

Ha pedig még kicsinek érzed hozzá a gyermeked, akkor a hasonló elven működő Magicube építőkészlet lehet a jó indulás.

 

Vonatok és autók

 

A kisfiúk örök szerelmei a különböző autók és vonatok, buszok összessége. Egy fából készült Brio vonatszettel biztosan nem fogunk mellé, hiszen változatos, és persze a vonatok is maguktól beállnak a vonatmosóba is. Mivel a fajátékok meglehetősen strapabíróak, így nem kell attól félni, hogy csak egy gyermek tud játszani vele, hanem garantáltan megörökölheti a testvére vagy valaki más. A Brio szettek mind kompatibilisek egymással, így akár egymás után bővíthetőek a különböző készletekkel.

 

Fejlődjön a kézügyesség

 

Nagy előny, ha egy játék nem csak szórakoztat, de fejleszti is a koncentrációt és az ujjak ügyességét. A Woody szettek mindegyike erre a fontos tulajdonságra épít, hiszen a horgász készlet például arra inspriálja a gyermeket, hogy igyekezzen minél pontosabban célozni, hogy ki tudja fogni a kívánt halacskát. Ebben persze egy mágnes segít neki, amivel garantáltan sikerélménye lesz.

 

A Woody fajátékok nagy népszerűségnek örvendenek Csehországban, ott a cég az egyik vezető gyártó a játékpiacon. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a játék biztonságos legyen, hiszen hiába szép, a szülőnek a legfontosabb a gyermeke biztonsága. A fajátékok azért is különlegesek és tartósak, mert nem tudnak leválni belőle a különböző részek, mint a műanyag játékokról, ezáltal megelőzhető, hogy a kisgyermek lenyelje azokat.

 

Ahogy látható, nem olyan nehéz igazán jó játékot választani a kisebb korosztálynak sem, elég, ha valami fából van és fejleszt, vagy épp többféle módon kombinálható.

 

(x)

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>