. Ma Levente napja van.
Molnár F. Árpád az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője lett
2013-10-27 15:51:10
Molnár F. Árpád az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője lett

Molnár F. Árpád az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője lett

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjeként vált, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó Legfőbb Echelon-Technológiai Tényfeltárójává, irányítása alatt születtek minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP-, Echelon- és Illuminati-Filmjei, de közéleti munkásságának számos nyomát fedezhetjük fel mindennapjaink fajsúlyosabb ügyeiben is, például a romák elleni sorozatgyilkosságok, az egyre brutálisabb kilakoltatások vagy a politikai, pszichiátriai visszaélések, összefonódások, bűncselekmények leleplezésében.


Molnár F. Árpád, az Alsóörsi Hírhatár Online újraindulásától kezdve a legolvasottabb újságírók között publikál a lapcsoportban, számos népszerű írása pedig a központi  Hírhatár Online oldalon olvasható. Főszerkesztői kinevezése kapcsán egy villáminterjút készítettünk, melyet most teljes terjedelemben olvashatnak:


Interjú: Domján Tibor, Budapest

 Fotók: Batiz Judit

 

 

 

Domján Tibor: Milyen újítások vagy változások várhatók az Alsóörsi Hírhatárban?

Molnár F. Árpád: Mivel széles ismeretségi rendszerünk van, ezért sok lesz és máris sok a riport. A jelenkor igényeinek megfelelően ezek legtöbbször rövid riportok, villáminterjúk főleg civil szervezeti vezetőkkel és neves, a társadalomért és az emberi jogokért sokat tett jogvédőkkel és polgárjogi aktivistákkal, valamint politikusokkal, pártvezetőkkel stb. készülnek. Nagy hangsúly helyeztetik arra is, hogy ahol csak lehet, a cikkekhez általunk készített fotókat publikáljunk. Aztán: továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk az emberi jogokra. Így a kilakoltatásokra és az otthonvédelemre, a politikai üldözésre és a politikai üldözöttekre, a rendőrbűnözésre, az ügyészség és a bíróságok visszaéléseire, a kormányzati korrupcióra és a többi. Sok cikkfordítás is van és lesz, így a világ leghíresebb lapjaiból, valamint különleges újságokból, amik Ázsia, a közel-kelet vagy a távol-kelet és így tovább egyes országainak, illetve vállalkozóinak teremtő munkálatai révén születtek meg. Lesznek illetve vannak továbbá több média összefogásával való kezdeményezések is, amelyeknek eddig mi voltunk az ötletgazdái és a szervezői is.

 

Díjak megalapításáról is szó van, amelyek jelenleg, persze, pénzjutalommal nem járnak együtt, hiszen nekünk sincs pénzünk, minthogy nem bűnözők, hanem emberjogvédők vagyunk. Hanem tervezünk és megvalósítottunk - amiről Te is tudsz, hiszen benne vagy ezekben az összefogásokban - olyat pl., hogy több média által megszavazott elismerések, amik pl. az elmúlt esztendő legnagyobb otthonvédőjének vagy teszem azt - hogy ez ellenpólusról is említést tegyek - cím, ami a legbunkóbb módon viselkedett közéleti személynek dukál.

Domján Tibor: Milyen ideológiával, politikai irányultsággal rendelkezik vagy fog rendelkezni a lap?

Molnár F. Árpád: Lényeges, hogy engem - Orbánt és pártsleppjét kivéve - a szélsőbaloldaltól a szélsőjobboldalig mindenfelé szívesen látnak. Ez alól kivételt kb. két összeférhetetlen, a hivatalos média által is szélsőségesnek nevezett baloldali, valamint néhány szó szerint őrjöngő, súlyos pszichopata, obszcén és összeférhetetlen zsidózó áll, akiket még a saját gyerekeiktől is eltiltott a bíróság. Viszont nincs olyan lobbi és ideológiájú közeg, ahol ne kedves mosollyal fogadnának. Ez részben azért van, mert autentikusan, természetesen, minden megerőltetés nélkül elfogadok másokat, mindig törekedve arra, hogy a jót, a példának állíthatót, a követhetőt emeljem ki velük kapcsolatban. Ezért a sztálinista nem várja el tőlem, hogy védelmezzem Sztálin rendszerét, a hitlerista pedig nem köt belém azért, miért vagyok antifasiszta vagy miért nem heil hitlerezek a minden magyar idők legobszcénabb és legmegbízhatatlanabb magyar szennylapjának. Már nagyon régóta hídként funkcionálok a két, egymással teljesen összeférhetetlen oldal között, hiába kínlódott annyit a magyar állam és annak bevédett, anonimitásba menekült náci lapja.

Újságíróink zöme keresztény és én magam is az vagyok, de az Alsóörsi Hírhatárban annyira széles ideológiájú és nézetű réteget fogunk megszólaltatni illetve szólaltatunk meg - keresztényeket, ateistákat, kommunistákat, baloldaliakat és jobboldaliakat, hajléktalanokat és milliárdosokat egyaránt -, hogy ez jobbára nem csak nem fog feltűnni azoknak, akik ezt nem tudván pl. a véleménycikkeinket olvassák, de szó szerint mindenki meg fogja találni a kedvére valót, hacsaknem Orbán Viktor fanatikus és egyúttal szociopata híve. Tehát az Alsóörsi Hírhatár alapvető vonala a szociális beállítottság. A politikai irányvonalat illetően pártsemleges, de minden párt programjában és napi tetteiben kiemeli a pozitív, a társadalom szempontjából hasznos, előre mutató dolgokat. S bár a legfontosabb problémák között maga Orbán Viktor említhető, az ellenzéket is kritika alá vonjuk, amely viszont nem tud rosszabb és sötétebb lenni, mint amilyen Orbán Viktor egész világon hírhedt autoriter, diktatórikus és mentálisan halmozottan beteg hatalomgyakorlása és módszerei.

 


Túl ezen nagyon fontosnak tartom és el is szoktam mondani, hogy nem véletlenül hagyom, hogy az újságírók saját stílusban és saját választott témaköreikben írjanak. Örülök annak is, hogy látom, mindenki másképpen fogalmaz és mondataiban olyan szórendeket használ, amiket én soha. A szabad témaválasztás és a szabad mondatszerkesztés azért is fontos, mert minden olvasónak is másféle a gondolkodása! Ezért ami az egyik olvasó figyelmét nem kelti fel, a másik olvasó figyelmét pont az ragadja meg és tartja a lapnál. Az egyik ember elméjét nem nyitja meg az, ahogyan az egyik újságíró fogalmaz, de ha ugyanazt egy másik újságíró másféle mondatszerkesztésével látja, az viszont bombaként hat rá! Mindenkit más kódkulcsok és jelnyelvek nyitnak!

Na, ezért nem szabad pl. megengedni, hogy pártok bármilyen lapban túlzott befolyást szerezzenek és cenzúrázási lehetőséghez jussanak, mert egy pártpolitikus nem médiaszakember, hanem csak pártember! Egy lap vagy meg akarja fogni a lakosság széles tömegeit és médiaként funkcionál, vagy pedig párthonlappá válik! Ha megöljük egy lapnál az egyéniségeket és egyarcúvá tesszük a cikkeket, akkor a lakosság összes olyan potenciális szimpatizánsait is elveszítjük, akik nemcsak nem ahhoz a párthoz vonzódnak, de nem ugyanannak az egy személynek a gondolkodásmódja szerint gondolkodnak vagy fogalmaznak! Ezért jár gyakran nagyon súlyos következményekkel, ha egy lap egyetlen ember cenzúrázási mániája áldozatává esik. Az egysíkúság, a gombnyomogató robotfunkció maradjon a pártkatonák élete - amiért a pártokat a nép kb. 1992 óta en bloc megveti -, de egy média ne váljon egyarcúvá, mert az a média gyakran sok tekintetben vagy minden fontos tekintetben meghal! Tudomásul kell venni, hogy a pártemberek nem szakemberek, nem média-szakemberek, hanem pártemberek. Csak pártemberek!

 

Egyébként sokan nem tudják, hogy kezdjük el megteremteni és felfuttatni az Alsóörsi Hírhatárt, a Te ötleted volt, én rábólintottam, ketten kezdtük el és terveinknek majdnem mindenben megfelelően pillanatok alatt az egész hálózat egyik legolvasottabb lapja lett! A népszerűsége e pillanatokban is folyamatosan növekszik. Az interjú apropója pedig az, hogy Te lettél időközben a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, én pedig azért választottam engedelmeddel az Alsóörsit, mert annak már elismert neve van. És - hadd legyek szerénytelen, hogy a tényeket mondhassam - ez nekünk köszönhető! Nem pártnak, nem befektetőknek, nem a többi média hírverésének, hanem - az Isten kegyelméből - nekünk! Vannak ugyanis, akiket nem lehet eltüntetni. Ha valahonnan nyomuk vész vagy valahonnan kivonulnak, feltörnek máshonnan és ez így is marad! Az Alsóörsi Hírhatárra jelenleg is úgy tekintenek, mint a legjobb illetve a legkeményebb lap az összes magyar nyelvű elektronikus és nyomtatott média közül.
 
Domján Tibor: A pártokról és civil szervezetekről már beszéltél. Mondanál valamit az országokról is? Mely államokhoz vagy államszövetségekhez miként fog viszonyulni az Alsóörsi Hírhatár?
 
Molnár F. Árpád:  Nagyon jó a kérdés! Amint azt Te is tapasztalhattad, mindenhol fontosnak tartottam a diplomáciát. Minden elfogadható berendezkedésű államot tiszteletben akarunk tartani. Ahogyan ez már régóta van, most is úgy lesz, hogy - amint az észlelhető - nem újságírókként, sőt, nem is emberjogvédőkként, hanem önálló és független államként létezünk, akinek diplomáciai képviselete és - Te tudod, hogy mi mindenről beszélek - önálló és ki kell mondjam: katonai hatalma van. Ez azt jelenti, hogy nekünk nem szabad a nyugati, úgynevezett demokráciákkal konfrontálódni és ahogyan a diplomáciában működik - már ahol nem orbáni jellegű pszichopátia tombol -, nem szabad más államok ellen felelőtlen kijelentéseket sem tenni. Aki tudja, hogyan működik a világ, s hogy nincsenek határok, azt is tudja, milyen szabályok vannak és mik a diplomácia minimális követelményei.
 
A kritika megengedett, de a mai orbáni stílus és minőség, ami kísértetiesen hasonlít a legútszélibb népi trivialitásra, semmiképpen nem mehet. Túl ezen a legmagasabb szintű megbízhatósági minősítésre, az úgynevezett AAA minőségre törekszünk, tehát - bár nagyon gyorsan dolgozunk és nagyon gyorsan csinálunk mindent - mindenképpen el kell kerülni a szándékos csúsztatásokat is, azaz ne kerüljön a lapba hamis dolog, kizárólag ha tévedésből születik. Az lenne a jó, persze, ha tévedés sem lenne soha. Én is mindig levonom a konzekvenciákat azokról a lapokról és politikusokról, valamint médiafelületekről, ahol rólam hazugságról hallok vagy hazugságot olvasok. Onnantól az ember hajlamos semmit nem elhinni annak a médiának, közéleti személynek, politikusnak, hiszen ha velem kapcsolatban ennyire tudatlan és ostoba, ráadásul erkölcstelen - pedig a teljes nyilvánosság előtt vagyok szinte minden nap -, akkor miként lehetne egy olyan személytől bármi más kritikát vagy tényállítást is elfogadni, aki még rólam is össze-vissza beszélt. Ez annyira mélyen bennem van, hogy amikor magyarországi ellenségeinkről (vezető politikusokról) írok, még olyankor is az talán a legfőbb motiváció arra, hogy a színtiszta igazat írjam, hogy tudom, az illető ellenséghez el fog jutni a dokumentum és bár utolsó gazember, mégis miként fog vélekedni a komolyságomról, ha vele kapcsolatban nem mondok mindig igazat?
 
Egyébként is az embernek mindig úgy kell írnia egy afrikai, ázsiai vagy bármilyen miniszterről, politikusról vagy akár egy arab bloggerről is, hogy tudnia kell - amellett, amikről most nem is beszélek -, hogy azt bármikor leteszik az asztalára. És akkor neki nem szabad rosszindulatú csúsztatásokkal és hazugságokkal találkoznia arról, amiket én róla írtam vagy amiképpen véleményeztem! A diplomácia követelményei mindenkire kiterjednek, akiket konkrétan említünk! Csak a tapasztalatlan népi tömegek hiszik azt, hogy amit írnak, azt maguknak írják, mert nem képesek felfogni, mennyire nyitott ez a világ, aki pedig kapiskál valamit, ha tudatlan, faragatlan és tahó, akkor egyszerűen csak odavet valami mocskot és elfogadhatatlan stílussal próbál hatást elérni. Mert nincs rutinja vagy affinitása ahhoz, hogy adoptálja azt, hogy ha valakinél pozitív viszonthatásra vagy szövetségre törekszik, nem állíthat be hozzá röfögő disznóként, mert legtöbbször azonnal megbukik! Egy miniszterelnök éppen úgy emberként reagál, ahogyan egy a youtube-on kommentelő, névtelen kispolgár. Ezt nem tudják azok, akik nincsenek a közéletben vagy nincsenek abban kellő mélységgel.
 
Ezzel kapcsolatban jut eszembe egy további fontos dolog is: nagyon szükséges, hogy súlyos pszichopatákat és szociopatákat soha többet ne bízzak meg semmilyen médiatevékenységgel. Semmiféle labilis, megbízhatatlan és obszcén alak ne mérgezze tovább azt a légkört, amit mi teremtünk és ne mérgezze aztán a világot. Hanem a pszichopaták keressék meg a saját közegüket, járjanak hétköznapi vagy internetes kocsmákba, de még egyszer ne legyen az, hogy én keresztényként mindig azt mondtam: tudom, hogy el fog bukni ez is, meg ez is, meg az is, de a Jézus Krisztus mindig nyitva tartotta az ajtaját, csatlakozhatott hozzá bárki. Egyszerűen vannak olyanok, akik semmiféle nyilvánosságra nem érdemesek. Az ember ne engedje be az ördögöket a kapun, mert méltatlanok arra, hogy - ahogyan Te mondtad régen arra, amit csinálok - felépítsem őket. Tehát ne építsünk fel olyanokat, akiknek annyira a mankói vagyunk, hogy egyáltalán embernek nézzenek ki, hogy amint ezek a mankók nem állnak őket mindenhol kitámasztva, ezek a személyek rögtön felborulnak és a földön fetrengve őrjöngnek, már cenzúra nélkül. Tehát ne engedjünk utat az ördögöknek, ráadásul a Krisztus Jézus toleranciája nevében.


Domján Tibor: Köszönöm az interjút, és Isten áldja a továbbiakban az Alsóörsi Hírhatár munkatársait és olvasóit is!Utoljára frissítve: 2013-10-27 16:32:12

További híreink
„A célodhoz WISZ” – Wáli István Református Cigány Szakkollégium
A cívisvárosi Wáli István Református Cigány Szakkollégiumban roma és nem roma hallgatók élik békésen mindennapjaikat rendezett körülmények között, a Debreceni Református ...
2017-08-05 19:07:15, Hírek, Fókuszban Bővebben
Debrecenben gyűjtött aláírásokat Bíró Zoltán, a „Szabad karácsony” népszavazás kezdeményezője
Véleménye szerint jobb adni, mint kapni – ennek fényében dolgozik.
2017-08-05 18:42:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az osztrákok elleni forradalom hőseire emlékeztek Debrecenben
A magyar honvédség 1849. augusztus 2-án a cári sereg ellen vívott csatát Debrecen határában.
2017-08-03 18:56:37, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére