. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Soha nem volt ilyen kevés néző a Loki meccsein
2014-10-26 05:52:02
Soha nem volt ilyen kevés néző a Loki meccsein

Soha nem volt ilyen kevés néző a Loki meccsein

Újabb lökést adtak az önkormányzati választások a stadionépítési programnak. Ha csak az elmúlt hetek eseményeit nézzük, Szombathely ismét ígéretet kapott egy új arénára, a Kisvárdára tervezett létesítmény büdzséjét 920 millió forintig tornázták fel, Miskolcon pedig két nappal az önkormányzati választások előtt kezdték meg a régi aréna bontását-írja a Figyelő.



A legkellemetlenebb helyzet Kósa Lajos városában alakult ki ahol nem csak tavaly volt jelentősen magasabb az átlagos helyszíni nézettség az ideinél, hanem az összes szezonban amióta a város csapata feljutott az élvonalba, 1993-ban. Ráadásul, ahogy haladunk előre a bajnoki szezonba, a nézők úgy fogynak: míg a Loki első hazai meccsén 5100-an voltak kint, a Kecskemét ellen a nyolcadik fordulóban már csak szűk 2300-an, a Ligakupa mérkőzéseken pedig az ezret sem éri el a helyszínen szurkolók száma.

 

Mindez azért rendkívül veszélyes, mert az új stadionokat nem ártana valakinek üzemeltetnie, és ha ez piaci alapon nem működik, akkor hosszabb távon nem csak az építéshez, hanem a fenntartáshoz köthető kiadások is a költségvetést terhelik majd. Az eddigi tapasztalatok alapján viszont igen csak meglepő lenne, ha a Fradi arénáján kívül bármelyik létesítmény üzemeltetésére lenne piaci jelentkező.


 

Utoljára frissítve: 2014-10-26 05:56:13

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>