. Ma Gedeon napja van.
Tudta? Orbán Viktor a Fidesz szavazóktól is lopja a közpénzt, de azok ezt is szeretik
2017-08-05 11:08:18
Tudta? Orbán Viktor a Fidesz szavazóktól is lopja a közpénzt, de azok ezt is szeretik

Tudta? Orbán Viktor a Fidesz szavazóktól is lopja a közpénzt, de azok ezt is szeretik

Mert inkább Orbán Viktor lopja el a közpénzt, az uniós forrást, mint azok a gaz szocik, mert Orbán Viktor az ő kölykük, tündérország fénylő csillaga, meg olyan szépen mondja, kerítés, meg bürokrata.

 

Pedig az Orbán Viktor által felépített rablási rendszer nem tesz különbséget a szavazók között. Azzal, hogy az uniós támogatásokat, a magyar adófizetők által összerakott adóforintokat például stadionokra, túlárazott vizes vb-re, a jó magyar föld haveroknak való átjátszására, elfuserált gázszerelők támogatására, letelepedési kötvény jutalékára, nézhetetlen köztévére költi, bizony mindenkitől elvesz. És ezt az egészet ráadásul egy maga által kiválasztott szűk kör kezére játssza az ország jövőjéből. A szavazó csak nagy kék szar plakáttokon kapja meg a félelem és a gyűlölet újabb irányát. És a Fidesz szavazó ennek még örül is.

 

A Fidesz szavazók szerint azonban ez rendben van. Kedvelik Mészáros Lőrinc érdemtelenül gyors meggazdagodását, szerintük Lölő egy zseni, és hagy nézze vele Orbán Viktor hülyének az egész országot. Szeretik ha minden pályázatot túláraznak, és azt egy szúk politikai kör nyeri. Ebből lesznek a fasza térkövezett terek, a drágán megépített hidak, az értelmetlen tanulmányok. Ez mind nem baj, végül is ezt szavazták meg, és nagyon fájna beismerni a tévedést ezekkel a véglényekkel kapcsolatban, meg különben is, csak a Fidesz, csak az számít.

 

Minden rendben van ebben az országban az Orbánra szavazók szerint, aki mást állít az hazaáruló, és majd jól feljelentik, mert Soros-bérenc, Gyurcsány kutya, szoci szekértoló. Az egészségügyben most Soros miatt nincs orvos, az oktatás most Soros miatt úgy szar ahogy van, az orvosok gyógyítsanak, a tanárok tanítsanak, és mindenki menjen focimeccsre. Ezt olyan szépen elő adják a párt minden szintjén, és könnyebb gondolkodás nélkül elhinni a valótlanságot, mint az okot megszüntetni. Végül is inkább Orbán Viktor lopjon mint más, nem számít ha pont emiatt döglik éhen a falu szélén a rászavazó, ha az Orbán Viktor által nyomott élősködő gazdaságpolitika miatt megy ki a szülő külföldre dolgozni, a gyerek meg tanulni, mert itthon már nem tud megélni a fizetéséből, és nem tudja az ingyenes tandíjat kifizetni. És még hülye is marad.

 

Van olyan ember, aki inkább elhiszi, hogy az ország erős és büszke, és nem vesz róla tudomást, hogy pont a kormány miatt kilóg a segge a gatyájából. Könnyebb neki a munkája után megérdemelt normális bér helyett Rogán Antal folyton táguló lakását figyelni. Jobban szereti azt tudni, Mészáros Lőrinc éppen mit vesz meg ma az ország vagyonból, és nem hajlandó beismerni, hogy ebben benne van az ő által megtermelt adóforintok milliárdja. Sokan szeretik ha folyamatosan hazudnak neki, és inkább elhiszik azt, mint belegondoljanak a saját eszükkel: bizony tolvaj gazemberek kezébe került az ország szekere, és éppen a szakadék felé tart. Jobb nézni Matolcsy elmebetegségének újabb tüneteit, mint elfogadni, hogy az az ember komplett idióta, és szórja a milliárdokat a maga kedve szerint. Fontos dolog a nemzet önállósága, de nehéz beismerni, hogy most pont a Fidesz szavazók által favorizált rendszer rombolja ezt a legjobban, és gyengíti ezzel mindenki sorsát. Nehéz dolog a józan észre hallgatni, könnyebb a megnyugtató hazugságot elfogadni, és nem tudni arról, amiről nem akar az elme tudomást venni.

 

Forrás: banditapolitika.blog.hu, címlapkép: MTI

További híreink
Ujhelyi István: A Fidesz bűne lesz, ha az EU megbünteti Magyarországot!
Az MSZP alelnöke kitart amellett, hogy botrányos felsőoktatási törvény, melynek következményei lehetnek.
2017-08-05 15:57:27, Hírek, Vélemény Bővebben
Gyurcsány Ferenc: Mi az utolsó pillanatig készek vagyunk megállapodni
A volt miniszterelnök és pártja azt látná helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne.
2017-08-05 13:09:06, Hírek, Vélemény Bővebben
Fidesz: Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést
A kormánypárt reagálása az MSZP és az LMP nyilatkozatára.
2017-08-03 18:38:47, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>