. Ma Béla napja van.
Vigyázz, ha jön a szellem!
2014-10-22 07:34:20
Vigyázz, ha jön a szellem!

Vigyázz, ha jön a szellem!

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület harmadik alkalommal Halloween Futást szervez 2014. október 25-én, szombaton 18.00 órakor.



A táv 9 km, a rajt és a cél az Egyetem téren lesz, közel 400 futó részvételére lehet számítani. A sportrendezvény különlegessége, hogy a versenyzők jelmezekbe (szellemnek, boszorkánynak, vámpírnak stb.) öltözve teszik meg a 9 km-es távot. A Halloween elképzelhetetlen a töklámpások fénye nélkül. A rendezvényre mindenki faraghat töklámpást, amelyek az Egyetem téren kerülnek kiállításra és a legötletesebbek díjazásban részesülnek. A jelmezes futók képeire, majd az egyesület honlapján lehet szavazni.

 

A futás útvonala: Egyetem tér (rajt) – Dóczy József utcán jobbra – Móricz Zsigmond körúton jobbra – Pallagi úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Hadházi úton jobbra – Nagyerdei körúton jobbra – Oláh Gábor utcán jobbra – Vigadó téren jobbra – Ady Endre úton jobbra – Nagyerdei körúton balra Pallagi úton jobbra – Móricz Zsigmond körúton balra – Dóczy József utcán balra – Egyetem tér (cél).

Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon 2014. október 25-én, szombaton 17.30.00-19.00 óráig.

Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz, az egyesület arra kér mindenkit, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán!


További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>