. Ma Ervin napja van.
A Hortobágy nagy vására
2014-08-16 09:48:12
A Hortobágy nagy vására

A Hortobágy nagy vására

A Hídi vásár népi iparművészek és termékeik nélkül nem is létezhetne.





A Hortobágyi Kézművesudvar a Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontjában, a vásártér szomszédságában található, ahol a kézművesek a Hídi vásár idejére még színesebb kínálattal készülnek.Műhelyekben,sátrakban számos kézműves mester kínálja portékáját (pl. hagyományos viseleteket, kalapokat, bőrdíszmű cikkeket, faragott szarutárgyakat, népi kerámiát, fából faragott használati tárgyakat, népi játékokat, kolompokat, rézpergőket, pipát,népi hímzéseket stb.). A 2014. augusztus 20-án megrendezésre kerülő vásár programját népi játékok, népzenei- és utcaszínházi előadások színesítik.

A nap folyamán titokzatos alakok bukkannak fel a rendezvény területén és rögtönzött jelenetekkel nevettetik, vagy botránkoztatják meg a járókelőket! A Hortobágyi Kézművesudvar augusztus 16-19. között 10.00-18.00 óráig, augusztus 20-án 8.00-18.00 óráig várja a látogatókat.


További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>