. Ma Zita napja van.
Bemutatta jelöltjeit a DK
2014-08-18 16:41:08
Bemutatta jelöltjeit a DK

Bemutatta jelöltjeit a DK

Debrecen ma olyan, mint a gonosz boszorkány almája. Kívül fényes és csillogó, belül férges és tele van problémákkal –mondta Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció debreceni polgármesterjelöltje a városháza előtt tartott hétfői sajtótájékoztatón , ahol megjelentek a DK képviselőjelöltjei is. 




 

Szombaton végképp eldőlt, hogy nincs megállapodás az mszp-vel. Hogy miért ? - arról nem szívesen beszélt Varga Zoltán. Már csak azért sem , mert ma sem titkolja, hogy ő is közülük való. A DK volt a tárgyalások kezdeményezője, tettek egy ajánlatot az együttmüködésre, de a szocialisták ezt nem fogadták el. Véleménye szerint az mszp továbbra is saját magával van elfoglalva és nem nyitott az együttműködésre. A DK így egyedül méretteti meg magát valamennyi körzetben. A politikus szerint ugyanis eljött az idő, amikor váltani kell. Mert az elmúlt 16 év alatt a szabadság őrvárosát a fidesz őrvárosává silányította a város-vezetés. Ismert a szóbeszéd: Debrecent a Mr.20%-os kórság gyötri. Meg kell teremteni a szkeptikus, a közéletben csalódott emberekben az igényt, hogy ne törődjenek bele, hogy az egykor közülük való, szimpatikus, ifjú politikusi gárda mára megközelíthetetlen, a polgármesteri hivatalban pöffeszkedő, fennhéjázó és öntelt milliomosok- sokak szerint milliárdosok – szűk és belterjes elitklubjává vált. Akik közpénzből Floridában süttetik magukat, és ahova belépőt csak a lojális pártkatonák és hajbókoló cégvezetők kaphatnak-hangsúlyozta Varga Zoltán.

A DK egy olyan várost szeretne, ahol nem csak az orbáni önkény mementóiba, a stadionokba, a Kósa-éra milliárdos befejezetlen szinház-torzóiba öntik számolatlanul az adóforintokat, ahol nem a beton és a kő lesz fontos, hanem a benne élő ember.

A Demokratikus Koalíciónak frakciója lesz Debrecenben – mutatott a városháza bejáratára Varga Zoltán- ha nem is városvezető frakciója, de ellenzékben is ott lihegnek majd a megválasztott vezetők nyakában. Mert szerinte ma egyedül a DK akar igazi változást !


Utoljára frissítve: 2014-08-18 16:42:24

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>