. Ma Ervin napja van.
Kimászik-e a gödörből a Loki?
2014-08-21 10:43:40
Kimászik-e a gödörből a Loki?

Kimászik-e a gödörből a Loki?

A Loki ma este a labdarúgó Európa-liga-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzésén lép pályára a svájci Young Boys vendégeként.




A párharc győztese a sorozat főtábláján folytathatja szereplését, a vesztes számára viszont végérvényesen véget ér a nemzetközi kupaidény. A DVSC 2008-ban az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában összecsapott a berni gárdával, s az első, akkor is idegenbeli meccsen vezetett is 1-0-ra, de a vége 1-4 lett. Majd a svájciak a visszavágón is nyertek 3-2-re, vagyis volna miért visszavágniuk a debrecenieknek. A Young Boys hat fordulót követően jelenleg negyedik helyen áll hazája bajnokságában, az első négy mérkőzésén nyeretlen maradt és mindössze három pontot gyűjtött, ám legutóbbi két találkozóján győzött.

A DVSC honlapjának tájékoztatása szerint a kapus Nenad Novakovics és a védő Mészáros Norbert csak nemrég kezdte el a teljes értékű munkát, és ha utóbbi bevethető is lesz, a Cliftonville elleni mérkőzésen szenvedett combizomszakadást szenvedett René Mihelic a visszavágóra sem épül fel, Tisza Tiborra Achilles-ín-gyulladása miatt nem lehet számítani, Selim Bouadlát pedig a BATE elleni visszavágón két sárga lappal kiállították, ma ő sem játszhat.

Bár a svájci lapok nem becsülik le a Lokit, azért az sok mindent elárul, hogy eddig mindössze 6000 jegy talált gazdára a 32 ezer férőhelyes Stade de Suisse-ben. Továbbá mi sem bizonyítja jobban a svájciak érdektelenségét valamint meggyőződésüket csapatuk biztos továbbjutásáról, hogy az egyik legismertebb oldalon, az int.soccerway.com-on a szurkolók a legbiztosabbnak a 3:1-es hazai sikert (37,8%) várják, 2:1-re a válaszadók 25% tippelt. A kérdés, mennyire folytatódik az augusztus 20-ai ünneplés, tehát maradhat a karneváli hangulat vagy csak a tűzijátékra fogunk emlékezni….Kiderül 21:30-ra, a meccs végére…


Utoljára frissítve: 2014-08-21 11:17:56

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>