. Ma Ervin napja van.
Madarasi István az mszp polgármester-jelöltje Debrecenben
2014-08-19 12:46:40
Madarasi István az mszp polgármester-jelöltje Debrecenben

Madarasi István az mszp polgármester-jelöltje Debrecenben

Az MSZP önállóan indul Debrecenben és a többi hajdú-bihari településen az októberi önkormányzati választáson - miután a baloldali egyeztetések nem vezettek eredményre –jelentették be a párt sajtótájékoztatóján.

 

 

 

 

 

Huszka Imre, a párt megyei elnöke a sikertelen tárgyalások egyik okaként említette , hogy az Együtt PM színeiben politizáló Szegedi István nem vállalta a polgármester jelöltséget.Ő volt az a személy, aki mögé beállt volna az összes ellenzéki párt és civil szervezet. Tavasszal az országgyülési választáson induló Szegedi családi és egzisztenciális okokra hivatkozva nem vállalta a jelölést. A DK-val való tárgyalásokról azt mondta, hogy olyan szervezettel nem lehetett megállapodni, ahol a személyi ambíciók fontosabbak a programnál.

Hajdú-Biharban a tízezer lakos fölötti lélekszámú településeken van szocialista polgármesterjelölt. Balmazújvárosban egy helyi civil szervezet kérését elfogadva a civilek jelöltjét támogatják, míg Polgáron Tóth József jelenlegi polgármestert, a Demokratikus Koalíció jelöltjét támogatják a szocialisták, Nyírmártonfalván viszont a mostani szocialista polgármesternek DK-s kihívója is lesz . Hajdúszoboszlón a jelenlegi polgármester, az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület színeiben induló Sóvágó Lászlót támogatja a szocialista párt.

Rónai György városi elnök a sajtótájékoztatón  elmondta: Debrecen mind a 24 egyéni önkormányzati képviselői körzetében lesz szocialista jelölt.

Az MSZP Debrecenben Madarasi István 54 éves vállalkozót, jelenlegi önkormányzati képviselőt indítja polgármester-jelöltként. Aki 15 éves önkormányzati tapasztalattal „elszántan” indul a választási küzdelembe.”Nálam nem a megélhetésről szól a politika!” –hangsúlyozta Madarasi, aki szerint Debrecenben többségben vannak azok, akik változást szeretnének. Első perctől fontosnak tartotta az összefogást , mert most, amikor „a haverok ki vannak fizetve” –nagyobb eséllyel indulhattak volna a voksokért. 

Utoljára frissítve: 2014-08-19 12:48:30

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>