. Ma Ervin napja van.
Óvatosságra intenek a Campus szervezői a hőségriadó miatt
2017-07-20 13:25:03
Óvatosságra intenek a Campus szervezői a hőségriadó miatt

Óvatosságra intenek a Campus szervezői a hőségriadó miatt

A Campus Fesztiválon számos ponton és folyamatosan van lehetőség friss, jó minőségű ivóvíz vételre, amelyet a tegnap kezdődött fesztiválon a fesztiválozók korlátlanul és ingyen használhatnak. A városi ivóvízellátásban üzemelő Nagyerdei Stadionban, a Nagyerdei Víztoronyban és a fesztiválozóknak megnyitott kempingben is épített vízvételi pontok találhatóak összesen 16. Az elérhető csapok száma pedig meghaladja a 70-et. 

 

A fesztivál továbbá törekszik arra, hogy minél igényesebb körülményeket teremtsen a Debrecenbe látogatóknak. Eddig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fesztiválra érkezők már előzetesen tájékoztatást kapjanak arról, hogy itt igényes, épített vizesblokkok és mosdók várják, mindamellett a nagyerdei környezet fás, árnyékos helyekben bővelkedik, amely nagyban segít a hőség elviselésében is.

 

Természetesen az ÁNTSZ hőségriasztására vonatkozó figyelmeztetését a szervezők is komolyan veszik, ezért a fesztivál további három napján növelik a vízvételi lehetőségi pontok számát és párakapukat is telepítettek. A jubileumot ünneplő fesztivál ma teljes üzemre kapcsol, a tegnapi 0. nap után immár valamennyi programhelyszín üzemel, szám szerint 17.

 

A Nagyszínpadra este érkezik Majka&Curtis, a Halott Pénz és a Tankcsapda. Továbbá fellép többek között ma még a Supernem, az Irie Maffia, a Hősök és a Random Trip is. 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>