. Ma Zita napja van.
Politikai kultúra? Az nincs!
2014-09-24 17:30:30
Politikai kultúra? Az nincs!

Politikai kultúra? Az nincs!

A napokban egy FIDESZ rendezvényre Hajdúszoboszlóra látogat Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára - ezzel kapcsolatban írt közösségi oldalára Sóvágó László, a város polgármestere.





„Ha fejlett politikai kultúra lenne ebben az országban a rendezvényre magam is szívesen elmennék. Megkérdezném tőle, mint Mezőkövesd egykori polgármesterétől, később önkormányzati államtitkártól, miként élte meg az önkormányzatiság leépítését, iskoláink elvételét, polgármesterként örülne-e az állami támogatások jelentős csökkentésének.

 

Azt is megvitathatnánk, melyik a fontosabb: 500 milliót költeni az NB-I-ből is kiesett Mezőkövesd labdarúgócsapatának támogatására vagy Hajdúszoboszlónak kifizetni a jó gazdálkodásáért megígért 200 milliót. A tavaszi választások óta a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, nyilván e területhez is ért, ezért arról is eszmét cserélhetnénk, hogy a miniszterelnök által megígért 1 millióból hány munkahely létesült Hajdúszoboszlón, mert vállalásukat teljesíteni illene. Egyébként, amikor legutóbb Hajdúszoboszlón járt, elismerően nyilatkozott a város fejlődéséről, azt messze a magyar átlag felettinek tartotta, sőt rólam is mondott néhány elismerő szót. Tudom, most kampány van, "ellenfélről" jót nem mondunk.


További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>