. Ma Ervin napja van.
Százmilliók tűntek el hirdetési formában Habony egyik újságjánál
2017-06-06 11:18:04
Százmilliók tűntek el hirdetési formában Habony egyik újságjánál

Százmilliók tűntek el hirdetési formában Habony egyik újságjánál

Igen: stadion, foci, Mészáros Lőrinc, spanok bizniszei, de van más is, amire ömlik a közös pénz, ahelyett, hogy egészségügyi intézmények, iskolák, óvodák, parkok és parkolók, tiszta és prosperáló városok jönnének létre mindannyiunk, a közösség hasznára, hiszen erre találták ki az adót  számol be a Népszava.

 

Többször írta már a nem kormánybefolyás alatt álló maroknyi sajtó, hogy a Fidesz durva és - lepődjünk meg? - gátlástalan terjeszkedésbe kezdett a médiapiacon, nem megelégedve a hajdan a köz szolgálatában álló, mára már propagandagépezetté silányított, és államivá tett közszolgálati médiumok legyűrésével, hanem - a közös pénzből - felvásárolta az Origot, a Figyelőt, a TV2-őt, a megyei lapokat, illetve lemészárolta a Népszabadságot, valamint új portálokat, lapokat indított.

 

Utóbbiakhoz tartozik a Ripost is, egy alig egy éve indult online bulvároldal, amit a Story magazintól távozó Ómolnár Miklós alapított. A Ripost  rövid működése alatt leginkább attól lett hírhedt, hogy ráosztották az egyik leggusztustalanabb feladatot: magánéleti vájkálással, ha kell hazugsággal járassanak le politikai ellenfeleket. Ilyen volt Volner János állítólagos prostitúciós ügye, Vona Gábor melegbulis élményei vagy éppen a legutóbbi eset, amikor előrángatták Gulyás Márton aktivista privát profilját egy zárt társkeresőről.

 

Az Indexnek most sikerült megszereznie a Ripost hirdetési adatbázisát, ahol részletesen szerepel minden 2016 januárja és és novembere között teljesített reklámköltés. A portál jelzi: a magáncégek hirdetéseihez nincs közük, csak azt teszik közkinccsé, hogy a Fidesz hogyan, mire és mennyit költ az adófizetők pénzéből Ómolnár Miklós korábbi Független Kisgazdapárti képviselő bulvárlapjánál. Előzetesen annyi: a Riposton megjelenő hirdetések több mint 96 százaléka állami cégektől vagy a Miniszterelnöki Kabinetirodától származott.

 

A sokkoló összehasonlítást az Index oldalán olvashatják.


Forrás: Népszava, Index

Fotó: MTI - Koszticsák Szilárd




Utoljára frissítve: 2017-06-06 11:25:37

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>