DEBRECENI HÍRHATÁR
   
 2024.07.14.
 Vasárnap
Ma &Őrs napja van.
Holnap Henrik napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

SZABÁLYZAT


1. Regisztráció


A regisztrációval Ön elfogadja szabályzatunkat. Ezért kérjük, még előtte azt figyelmesen olvassa végig! Az Ön által megadott e-mail címre általunk küldött visszaigazoló linkre kattintással regisztrációja aktívvá válik. Ezáltal tud majd belépni oldalunkra a megadott jelszóval és felhasználónévvel.


2. Felelősség kizárása, felelősségvállalás


2.1 Az online portál kiadója és szerkesztője nem felel semmilyen, az oldalon elhelyezett regisztrációhoz kötött és szabadon feltölthető tartalomért. A jogszabályba ütköző tartalom észlelése esetén azt moderátorunk jogosult haladéktalanul az oldalról eltávolítani. Amennyiben ez kártérítési következménnyel járna, úgy a tartalom eltávolításából adódó felelősségünk nem keletkezhet. Bármely szolgáltatás oldalunkon történő használatából eredő közvetlen, vagy közvetett kárért a portál nem felel.

2.2 Kijelenti, hogy ügyfelei bizalmas információit tiszteletben tartja, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli, azt csak és kizárólag saját munkájához használja fel. A látogatási adatok (pl.: IP cím, időpont, lekért oldalszámok stb...) melyet külső szerver rögzít, egyedül olvasóink szokásainak megismerését szolgálják. Ezeket az információkat kizárólag statisztikai célból jelenítjük meg és használjuk fel. Nyilvánossá tétele nem tartalmaz személyes adatokat.


3. Adatok kezelése


A regisztrátor-felhasználó, tudomásul veszi, hogy az általa a regisztráció során megadott adatokat portálunk harmadik fél részére nem szolgáltatja ki. A regisztráció során kizárólag nevet, e-mail címet szükséges megadni, melyek nem tartoznak a személyes adatok védelme alá. Ettől függetlenül, bármilyen hozzánk beérkezett adatot szigorúan bizalmasan kezelünk, a lehető legnagyobb körültekintéssel, az adatkezelési törvényben meghatározottak szerint.

 

4. Tiltott tartalmak tilalma

 

Felhasználó tudomásul veszi, hogy oldalunkon az alábbi pontokba ütköző tartalmak feltöltése esetén, azok észlelését követően haladéktalanul törlésre kerülnek.

4.1 direkt, vagy indirekt termékek, szolgáltatások reklámozása

4.2 valótlan és hamis adatok terjesztése, termékekről, szolgáltatásokról, felhasználókról, és más személyekről

4.3 kiskorúak és gyermekkorú személyek testi és szellemi fejlődésének hátrányos módon való befolyásolását elősegítő tartalmak

4.4 etnikai, vallási, nemi, faji, valamint politikai megkülönböztetés, rágalmazás

4.5 pornográf, szexuális, pedofil tartalmak közlése, vagy bárminemű, más oldalakkal összefüggő hasonló témakörökre történő utalás

4.6 általános közízlést, alkotmányt és erkölcsi normát sértő tartalmak közlése, azokra bármilyen formában történő utalás

4.7 a szolgáltató által megítélt, egyéb nem kívánatos, az oldallal összeegyeztethetetlen megnyilvánulások, tartalmak

 

5. Regisztráció megszüntetése

 

A regisztráció megszüntetése a hozzánk megküldött e-mail címre történő megkereséssel válik lehetségessé. A regisztráció megszüntetése 15 munkanapon belül megtörténik. A felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fent leírt szabályzatban foglaltakat, erre figyelemmel regisztrál oldalunkon, majd veszi igénybe szolgáltatásainkat.

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport